This website is not supported for Internet Explorer

Please open from another browser

Kodak programiranje

Izrada veb sajtova, grafički dizajn i online prodavnica

About image

O

Nama

Kodak se bavi izradom veb aplikacija sa odgovornim dizajnom prilagođenim svakom uređaju, komercijalne veb sajtove sa online prodavnicom i izradom logotipa.

Usluge

Izrada veb sajta

Odgovorni dizajn veb stranica, prilagođen svakom uređaju, sa galerijom koja sadrži portfolio prošlih radova na koje ste posebno ponosni, učiniće da Vaša kompanija postane konkurentnija na tržištu, dopuniti i poboljšati Vaš brend, a istovremeno potrošači mogu da dopru do Vas mnogo lakše i brže.

Izrada logotipa

Brend predstavlja identitet kompanije, njen potpis po kome će kupci prepoznati kvalitet. U situaciji kada postoji više konkurentskih firmi koje nude slične usluge ili proizvode, uspešno brendiranje ili izgradnja brenda podrazumeva priznanje jedne firme od strane kupaca.

Portfolio

Poslednji radovi

Cover of website

Ravan

Ravan je projekat koji se stalno razvija. To je trilogija epske fantastike, a ova veb lokacija prva je verzija koja ima za cilj da predstavi i reklamira prvi deo romana. Pored upotrebe HTML-a i CSS-a, JQuery je implementiran u datoteku koji je odgovoran za animacije koje veb stranicu čine dinamičnijom.

Cover of website

Dna 371 Cleaning

Dna Cleaning je Švedska kompanija koja nas je angažovala za izradu veb aplikacije koja treba biti jasna i pregledna. Korišćeni su HTML i CSS kao i čist JavaScript za animacije. Izuzev manjih izmena, projekat se neće dalje razvijati.

Logo design Logo design

Saradnici

Associate logo Associate logo Associate logo Associate logo